Трансфер от летище

Летищен трансфер в града

Ако току-що сте слезнали от самолета, уморени и болени от дълъг полет, не може да има по-добър антидот на вашите заболявания,  предлагания от МАТО трансфер от летище директно до вашата дестинация. МАТО се предлага в градове в България, а за тези, които не желаят да дешифрират картите за обществен транспорт или да се пазарят с местните таксиметрови компании, МАТО предлага услуга, която ще ви отведе до вашата дестинация директно от летището. Нашите професионални шофьори могат да следят полета ви и да се приспособят към всякакви закъснения, които са извън вашия контрол. Те също са локално информирани, затова не се колебайте да ги попитате за информация или съвети за това какво да правите по време на престоя си.

Трансфер до или от летището

Шофьорите и екипът на МАТО цели да постигне възможно най-високите възможни стандарти за всички пътници. Независимо дали ще пристигате в София по работа,и Ви трябва трансфер от летище София до града или трябва да заминете с трансфер до летище в Бургас след почивка в Слънчев бряг, МАТО ще Ви предложи летищен трансфер, след който ще се почуствате презаредени и спокойни. Пътуване със семейство или колеги? Предлаганите микробусите за трансфер, са стандартен и бизнес клас, които могат да транспортират заедно групи от  пет до осем души, с достатъчно място за багаж. За тези, които са готови да заплатят допълнително, предлагаме услугата Бизнес Клас, олицетворение на стила и комфорта - идеален за специални поводи.

Резервация за летищен трансфер

Резервацията на трансфери от МАТО е лесна и изисква само няколко секунди. Можете да резервирате летищен трансфер в град по ваш избор, като използвате достъпния уебсайт МАТО на компютъра си, или посетите нашия сайт през смартфон или таблет. Необходимите стъпки са прости: трябва само да предоставите адрес за взимане и пристигане и да изберете своя клас автомобили. След като потвърдите изчислената цена за трансфер и начин плащането, скоро ще получите имейл с потвърждение. МАТО се гордее с прозрачността си, поради което няма да добавим скрити такси, когато резервирате с нас - цената за трансфер, която виждате, е цената, която плащате.